Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN HALILOVIĆ
Povratak na članak

Šok na tržištu: Dinamovo čudo koje je propalo u Barceloni vraća se u HNL!

Godine 2014. Alen Halilović je napustio Dinamo ohrabren hvalospjevima koji su ga proglašavali novim Lukom Modrićem, a čak je i veliki Lionel Messi rekao da ‘ima ono nešto’.

Komentari 13

Avatar RuAF
RuAF
14:58 01.07.2022.

E da je slušao Maminja....sad vjerojatno i sam tuče s glavom o zid.......isto kao i Ante Čorić

VL
LL
lijepa_li si
15:39 01.07.2022.

mamić ga nije htio pustit, uvjeravao je njegova oca da je mlad, da će izgorit, da je bolje da ostane u dinamu još jednu sezonu...nisu ga poslušali!

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:16 01.07.2022.

Imao je potencijala, al nažalost nije se razvio u dobrog igrača. Prerani odlazak iz Dinama je bio prva greška, a odlaskom u Italiju - grobnicu mnogih talenata - zabio je posljednji čavao u lijes svoje inozemne karijere. Hoće li see u Rijeci dogoditi Halilovićevo uskrsnuće? Pričekajmo, pogledajmo.

VL
BI
billynik
15:00 01.07.2022.

Kakav Mesi, prava je istina da je Halilović bahati klinac kojeg su novinari otac uvjerili da je zvijezda. Ni jedan klub se s njim nije usrećio, neće ni Rijeka.

VL
DM
drazen.muhvic
15:45 01.07.2022.

Hajduk dovodi veterane i tjera svoju dicu, Rijeka dovodi rekonvalescente (OK, blizu su i Matulji i Opatija), jedino Dinamo i donekle Osijek djeluju kao ozbiljan nogometni klub.

VL
ST
Starotopoljanin
16:56 01.07.2022.

Pro...ti.otac ga je unistio,mislo je da ce njegov sin brzo postati zvjezda,a da je ostao kao olmo danas bi tukao veliku lovu

VL
UL
Ultrabook
18:47 01.07.2022.

Vrijedi provati. U kakvom god da je stanju, za HNL je atrakcija.

VL
DU
Deleted user
18:39 02.07.2022.

Pravi naslov,"cudo koje je propalu u Barceloni",daje bi cudo Halilovic sigurno se nebi vratio u Hrvatsku nogometnu,ligu,o se nevracaju"cuda" iz Barcelone ili Reala.....kao sto su Rakitic,Modric.....

VL
AG
Agricola
15:04 01.07.2022.

Za ovog su mi "stručnjaci" govorili da će biti bolji od Luke Modrića, a isto su tvrdili i za Antu Ćorića. To njima ljubav prema dinamu nije nimalo pomutila razum. Oni južni "stručnjaci" su govorili da će Tičinović i Andrija Balić biti bolji od Modrića. Ni njima ljubav prema Hajduku uopće nije pomutila razum, ma kakvi. I onda takva skrama od ljudi dođe ovdje komentirati i to drži takav gard kao da su oni normalni, kao da je to što oni melju normalno, da su Srbi, Bošnjaci, Turci i Bizantinci zajedno u usporedbi s njima nelicemjerna gospoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.