Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitiću 30-ak minuta

Šok na Riazoru: Barcelona senzacionalno prosula bodove protiv Deportiva

Deportivo - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.03.2017.
u 18:00

Barceloni je to prvi prvenstveni poraz nakon 19 uspješnih nastupa.

Deportivo je u susretu 27. kola španjolskog prvenstva priredio veliko iznenađenje pobijedivši na svom Riazoru veliku Barcelonu - 2:1 i to samo nekoliko dana nakon senzacionalne pobjede Katalonaca nad PSG-om u Ligi prvaka (6:1) kojom su izborili nastup u četvrtfinalu.

Joselu je pogotkom u 40. minuti bacio domaće navijače u delirij, a već na samom početku nastavka, u 46. minuti, Luis Suarez je vratio stvari na početak. 

Gostujući trener Luis Enrique tada je krenuo po pobjedu i u 58. minuti uveo u igru Ivana Rakitića te Andresa Iniestu umjesto Arde Turana i Andre Gomesa. Barceloni su tri boda bila iznimno važna zbog utrke za naslovom prvaka s madridskim Realom, no uslijedilo je veliko razočaranje.

Veznjak Alex Bergantinos u 74. minuti pogodio je za novo vodstvo domaćina, a Barcini nasrtaji ostali su bez konkretnog učinka. Štoviše, u sudačkoj nadoknadi Deportivo je iz kontre mogao zabiti i treći gol, ali Faycal Fajr bio je sebičan pa je njegov udarac obranio Ter Stegen. 

Dodajmo i kako je Enrique ponovno mijenjao početni sastav dok Neymar nije niti konkurirao za utakmicu.

Barceloni je to prvi prvenstveni poraz nakon 19 uspješnih nastupa, posljednji put je poražena prije pet mjeseci kad je slavila Celta. 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Kalinić u nadoknadi zabio za pobjedu! Čudesna sedmica Intera, Rog i Strinić slavili s Napolijem

Rezultati by SofaScore

Komentara 6

KT
komen_tar
18:28 12.03.2017.

Je li vam ovo ona najbolja momcad od neki dan??? Ili opet nekog bojkotiraju hehehe??

LU
lukivoda
18:37 12.03.2017.

najslabija igra ikada od Barce ko da igraju ko bu bil najgori na terenu

BA
batman
18:37 12.03.2017.

Tako je to kad sudac nije podmićen.Barcelona najveća prevara u svijetu sporta.....buaaaaaaa.😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤓🤓🤓🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije