Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ REZULTATU

Šok na Poljudu: Tramezzani i Hajduk raskinuli suradnju!

U 35. kolu HNL-a susreli se Šibenik i Hajduk
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.05.2021.
u 14:22

"Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere"

Paolo Tramezzani od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje, javili su iz Hajduka i u priopćenju nastavili:

"Gospodin Tramezzani preuzeo je prvu momčad u siječnju ove godine. Na kraju sezone osvojila je četvrto mjesto i plasman u pretkolo Konferencijske lige. Hajdukovce je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Attila Malfatti i Valerio Zuddas.

Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere. HNK Hajduk javnost će pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi", napisali su. 

Ostalo je puno upitnika, a najveće je pitanje 'zašto'?

Tramezzani je postigao jako dobar rezultat s Hajdukom, uveo ih u Europu, a onda je raskinuta suradnja. Doduše, činilo se još prije nekoliko tjedana da je situacija napeta i da Talijanu nije sigurna pozicija u klubu, ali bi se logikom dalo zaključiti da rezultati ''spase'' trenera. Ovoga puta to nije bio slučaj. 

Hajdukova klupa traži novog šefa struke, bez angažmana su i neki hrvatski treneri, a hoće li posegnuti za strancem ili domaćim strategom, ostaje vidjeti.

Kako piše 24sata, od prije tjedan dana u optjecaju je i prvo ime, Portugalca Jose Manuel Gomesa, koji je navodno bio želja Hajduka i prije angažmana Tramezzanija.

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Barba
Barba
14:45 27.05.2021.

Tajna uspjeha je u kontinuitetu, a ne mijenjati trenera nakon jedne izgubljene utakmice.

DU
Deleted user
15:11 27.05.2021.

navijač sam Hajduka 40 godina, ali od danas više nisam..tu više neznaš tko koga je.e,....upropastili klub do nule...pljuc

RE
RedTree
14:58 27.05.2021.

Nemojte samo Tudora i ekipu vratiti, jedva nas je ovaj Talijan spasio, s njim je bilo samo nabijanje lopte napamet, konflikti i igrači nakon 50. minute već fizički gotovi. Dovedite nekog tko ima ozbiljnog iskustva i uspjeha s smislom za igru. Burić čak ne djeluje loš izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije