Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kraju sezone

Šok na Nou Campu: Messi odlučio otići iz Barcelone!?

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
22.11.2013.
u 19:00

Messi je za Barcelonu odigrao 395 utakmica i postigao 327 pogodaka, a osvojio je tri Lige prvaka, šest prvenstava, dva kupa...

Lionel Messi na kraju sezone mogao bi napustiti Barcelonu, barem tako tvrdi Francois Gallardo, novinar ugledne emisije Punto Pelota.

- Već nekih mjesec dana odnosi čelnika kluba i Messija te njegovih savjetnika je zahlađen. On se osjeća izdanim i želi otići iz kluba. Štoviše, već ima usmeni dogovor s jednim klubom, a u u veljači i ožujku sljedeće godine krenut će se u realizaciju tog transfera, tvrdi Gallardo i pojašnjava:

- Messiju su obećali novi, poboljšani ugovor, ali onda su ga pozvali u ured i objasnili da ga ipak neće dobiti. 

Brazilac Neymar je najplaćeniji igrač Barcelone, godišnje dobiva 17 milijuna eura, a Argentincu to, očito, ne odgovara.

- Nema dileme, Messi se neće predomisliti. Klub koji mu ponudi 18 milijuna eura će ga kupiti. Barcelona se s tim ne može nositi, zaključuje Gallardo.

Messi je za Barcelonu odigrao 395 utakmica i postigao 327 pogodaka, a osvojio je tri Lige prvaka, šest prvenstava, dva kupa...

Ključne riječi

Komentara 8

BI
biby2611
19:27 22.11.2013.

cim je Mamic potjera Samira zna sam da sprema nesto veliko,,,,,,,,,,,, Mesi u Dinamu,,,,,,,,,,

Avatar Idler 3
Idler 3
22:11 22.11.2013.

Odigral je tekme za pamćenje, dosegnul vrhunac i vjerojatno pomalo i zasitil. Kam god ode više nikad nebu dosegnul ovo kaj je napravil s Barcom !!!

JA
JackRussell
20:29 22.11.2013.

Hajduk je odlučio prodati Split i kupiti Messija! Bomba iz Barcelone!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije