Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ODLUKA

Šok i nevjerica u Barceloni! Messi odmah želi otići i to - besplatno!

Leo Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.08.2020.
u 20:27

Messi navodno ima i jednostranu mogućnost raskida na kraju ove sezone. Kako pišu Španjolci, Barcelonine pravne službe su im potvrdile da su doista primile faks, ali navodno u Messijevom ugovoru stoji da je taj rok za jednostrani raskid s njegove strane bio 10. lipnja

Ono što su simpatizeri i navijači najmanje priželjkivali na kraju ove rezultatski loše sezone upravo se dogodilo. Kako javljaju mediji koji prate Barcelonu (Mundo Deportivo i Sport, pozivajući se na argentinski TyC Sports.), Leo Messi prelomio je i obavijestio klub kako želi napustiti španjolskog velikana i to - besplatno!

Messi je Barci priopćio da želi odmah napustiti klub unatoč tome što ima na snazi ugovor koji traje do 30. lipnja 2021. godine i izlaznu klauzulu od čak 700 milijuna eura.

Ipak, Mundo Deportivo javlja kako bi jedna klauzula u ugovoru mogla biti 'kvaka 22'

Messi navodno ima i jednostranu mogućnost raskida na kraju ove sezone. Kako pišu Španjolci, Barcelonine pravne službe su im potvrdile da su doista primile faks, ali navodno u Messijevom ugovoru stoji da je taj rok za jednostrani raskid s njegove strane bio 10. lipnja.

U svakom slučaju, jasno je kako su uredi na Camp Nou mjesto gdje će narednih dana biti prilično zanimljivo.

Ključne riječi

Komentara 15

PO
pocrn
21:23 25.08.2020.

.....koliko vidim jedino karakterno dno na ovim stranicama je “admin”

OR
Orilogorilo
22:19 25.08.2020.

Napokon ce barca opet moci igrati pressimg, nesto sto vec 4 g ne igra. Jer pressing moraju igrati svi.

KD
Kibi Dabi
20:52 25.08.2020.

Messi iza sebe ostavlja pustinju. Kada se on priključio prvoj momčadi Ronaldino ga je objeručki prihvatio kao svog nasljednika,a on paljevina po još 100, 200,300 miliona nečega. Kolko treba da bude dosta love?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije