Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao novi "čekićar"

Slaven Bilić doveo novo pojačanje

Slaven Bilić
Foto: Reuters
1/5
15.06.2016.
u 12:25

Kruže glasine da Bilić ne misli stati samo na ovim pojačanjima. Volio bi u svojim redovima vidjeti bivše igrače iz Bešiktaša Gokhana Torea i Atibu Hutchinsona, a spominju se i "krupne ribe" poput Lyonovog golgetera Alexandrea Lacazettea i Milanovog Carlosa Bacce.

Dok su svjetla reflektora usmjerena u Europsko nogometno prvenstvo i Copa Americu, Slaven Bilić dovodi zanimljiva pojačanja u svoj West Ham. Nakon što je u svoje redove doveo norveškog stopera Havarda Nordtveita, Payetu i društvu pridružio se i alžirski veznjak Sofiane Feghouli (26), piše britanski Guardian. Bitno je naglasiti da ni za jednog od ova dva igrača West Ham nije platio odštetu, već su dovedeni kao slobodni igrači.

Feghouli je bio član Valencije od ljeta 2010. godine. Za "šišmiše" je odigrao 144 utakmice i zabio 20 golova. Prošle sezone odigrao je samo 21 utakmicu te se samo jednom upisao u strijelce. Nije bio član prve postave Valencije u kratkoj, ali mrklo mračnoj "Nevilleovoj eri". Za reprezentaciju Alžira upisao je 40 nastupa uz 11 pogodaka, od kojih je najvrjedniji onaj na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Kruže glasine da Bilić ne misli stati samo na ovim pojačanjima. Volio bi u svojim redovima vidjeti bivše igrače iz Bešiktaša Gokhana Torea i Atibu Hutchinsona, a spominju se i "krupne ribe" poput Lyonova golgetera Alexandrea Lacazettea i Milanova Carlosa Bacce. West Hamov napadač Diafra Sakho navodno je na izlaznim vratima.

West Ham će se u prvom kolu nove sezone engleske Premier lige sastati s Chelseajem koji bi trebao predvoditi novi trener Antonio Conte

>>Leicester kreće u obranu naslova protiv Hulla, Bilić protiv Chelseaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije