Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti trijumf na Sljemenu
Povratak na članak

Snježna kraljica! Mikaela Shiffrin ponovno isprašila konkurenciju

Amerikanka Mikaela Shiffrin je dostigla Austrijanku Marlies Schild koja je također, četiri puta pobijedila na sljemenskom Crvenom spustu

Komentari 3

ČI
čikaga
19:21 05.01.2019.

Najvažnija vijest u Dnevniku je bila da su na Sljemenu bili i mnogi političari. A gdje bi bili ? Nisu bacali sol po cestama. Imaju fraj mjesec dana u Saboru, debeli šlajbuk pa mogu gdje žele. Nista novo, ali to je voditeljica Mrzlečki istakla kao udarnu vijest.

VL
FR
FrancesPerez
18:54 05.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme. Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu, pa sam odlučio da ga pogledam. Pa, počinjem raditi i potpuno promijeni moj život. ==========>>>> www.WebJob33.Com

VL
PR
Pušing_Rođo
17:54 05.01.2019.

Od kad nema Janice i Ivice ne znam kad sam pogledao utrku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.