Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter

Sneijder: Želim finale i zbog "osvete" Realu

Wesley Sneijder
AFP
19.04.2010.
u 19:38

Pokazao se ispravnim potez Intera za ovu sezonu kada je od Reala uzeo "odbačenog igrača", Nizozemca Wesleyja Sneijdera, koji je postao iznimno bitan član Mourinhove momčadi.

Sada Sneijder više od svega želi ulazak Intera u finale Lige prvaka čime bi se vratio na Santiago Bernabeu i sudjelovao u finalnom ogledu elitnog natjecanja.

- Bila bi to velika staisfakcija za mene. Nije mi bilo lako u danima dok sam bio igrač Reala i stalno u drugom planu - rekao je Sneijder i nastavio:

- Ništa nije nemoguće. Na samo smo dvije utakmice do finala i nema veze što nam je suparnik najteži mogući. Silno poštujemo Barcelonu, ali i imamo ogromno, potpuno povjerenje u sebe.

Sneijder je oduševljen i trenerom u Interu, Portugalcem Joseom Mourinhom.

- Znamo da će nam prije utakmica s Barçom ponuditi informacije koje ne bi bio u stanju niti jedan drugi trener. On je sjajan strateg, i na individualnom i na momčadskom planu sve radi savršeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije