Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOPAMA MOURINHA

Sneijder: Povratak u Real? Sve je moguće

Wesley Sneijder
AFP
25.05.2010.
u 17:31

Iz madridskog Reala je pred početak tek završene nogometne sezone u Inter stigao nizozemski veznjak Wesley Sneijder. Okitio se u prvoj sezoni među "nerazzurrima" trima naslovima i - najavio moguć povratak u Real.

"Magnet" koji ga vuče prema Madridu jest Jose Mourinho. Portugalski je strateg najavio odlazak iz Intera i to najvjerojatnije baš u Real, a Sneijder protiv opcije da se ponovno s njim udruži ne bi imao ništa protiv.

- Sve je moguće, pa im moj povratak u Madrid. Ipak, s Mourinhom o tome još nisam pričao - izjavio je 25-godišnji Nizozemac, a potom malo ublažio:

- Osvojio sam s Interom trostruki naslov (Serie A, Talijanski kup, Liga prvaka) i prema ovome klubu osjećam samo poštovanje i sreću što sam njegov dio.

S Interom je Sneijder ugovorno vezan do 30. lipnja 2014. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
07:37 26.05.2010.

Sneijder: Povratak u Real? Sve je moguće.. Vlatko Marković: Odlazak na SP u JAR-u? To je nažalost sasvim nemoguče..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije