Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična vijest

Smrt koja je potresla regiju: Tek što je preležao COVID-19 se srušio i umro

Michael Ojo
Foto: ATAImages/PIXSELL
07.08.2020.
u 18:12

Oju je bilo 27 godina, a preminuo je od posljedica srčanog udara nakon što se srušio u teretani

Michael Ojo, bivši centar beogradskih klubova FMP-a i Crvene zvezde, iznenada je umro u petak u Beogradu tijekom individualnoga treninga. 

Oju je bilo 27 godina, a preminuo je od posljedica srčanog udara nakon što se srušio u teretani.

Nigerijski centar visok 216 cm i težak 147 kg u Beograd je stigao prije tri godine, nakon što je pet godina (2012. - 2017.) proveo na američkom sveučilištu Florida State i nije bio izabran na draftu.

Odigrao je jednu sezonu u FMP-u, a potom je preselio u Crvenu zvezdu s kojom mu je ugovor istekao 30. lipnja ove godine. Ostao je trenirati u Beogradu dok je čekao novi angažman.

Bio je član Crvene zvezde koja je 2019. osvojila naslov prvaka ABA lige, a portal Mondo prenosi da je tek nedavno preležao koronavirus.

- Iznenadna smrt Michaela Oja duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kojem je bio prihvaćen od prvog dana i koji je prihvatio kao svoj - objavila je KK Crvena zvezda na svom internetskom portalu.

Sućut obitelji Michaela Oja i njegovim bivšim klubovima izrazile su ABA liga i Euroliga.

Komentara 13

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
19:43 07.08.2020.

Tuga. Bio je interesantan tip. Cak i navijacima Partizana zanimljiv. Inace, nosio je patike 56. Poslednji pozdrav.

BE
berija
20:05 07.08.2020.

Dao mu Bog pokoj vječni ali: koju je regiju ova vijest potresla. Mene nije, a ni one koje sam pitao. Što mi imamo s bilo čime što se događa u Srbiji?

NE
Nemanadimak
11:58 09.08.2020.

covjek se morao lijeciti a ne sportati. 147 kg nije mala stvar, to je za srce samoubojstvo, dajte pitajte ljecnike i reci ce vam kako je to za srce. Laka mu zemlja ali bolje da je pio gemist u hladovini i odmarao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije