Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUMNI RASKID

Smajlagić smijenjen nakon debakla na Europskom prvenstvu. BiH će trebati novog izbornika

Sweden - Bosnia-Herzegovina
Foto: Uwe Anspach/DPA
1/3
26.02.2024.
u 22:54

Iz Rukometnog saveza BiH su pojasnili kako je takva odluka donesena nakon zajedničke analize s izbornikom tijekom čega je utvrđeno da se razlikuju mišljenja o projektu budućnosti reprezentacije

Proslavljeni hrvatski rukometaš i trener Irfan Smajlagić više nije izbornik Bosne i Hercegovine, objavio je večeras rukometni savez te zemlje na svojim mrežnim stranicama.

"Proslavljeni rukometaš i trener postigao je dogovor o sporazumnom raskidu ugovora s Rukometnim savezom BiH," navodi se u priopćenju.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Sweden - Bosnia-Herzegovina
1/11

Iz Rukometnog saveza BiH su pojasnili kako je takva odluka donesena nakon zajedničke analize s izbornikom tijekom čega je utvrđeno da se razlikuju mišljenja o projektu budućnosti reprezentacije.

Smajlagić je imao ugovor s bosanskohercegovačkom rukometnim savezom do listopada ove godine, no raskinut je sporazumno. Smajlagić je preuzeo BiH reprezentaciju u rujnu 2022. naslijedivši Ivicu Obrvana.

VEZANI ČLANCI:

Predvodio je reprezentaciju na treće uzastopno Europsko rukometno prvenstvo gdje je zabilježila tri poraza i to od Švedske, Nizozemske i Gruzije, završivši kao posljednjeplasirana selekcija na Euru.

VIDEO Sramotno ponašanje Armade: Brutalno su vrijeđali kapetana Dinama i gađali stolcem njegovu obitelj

Komentara 2

NI
Nipos18
08:59 27.02.2024.

Zar lik nije osvojio sve medalje koje su se pripisale Linu...

Avatar CUBE
CUBE
02:42 27.02.2024.

Dobio nogu kod svojih a gurali ga na čelo HR, Vuja dobio nogu u SLO a ni SER ga neće a bio kandidat za čelo HR 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije