Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U RUKOMETU
Povratak na članak

Smajlagić: Pitanje je je li Dinamo dobro vođen klub. Za mene je to Rijeka

– Gledajući utakmicu protiv Srbije u Rijeci, puno toga još nedostaje. Nije bilo ideja u napadu, obrana je bila loša, no to je samo pripremna utakmica – istaknuo je Smajlagić.

Komentari 8

DI
dinamojavolim1
19:57 15.01.2015.

irfane otiso si iz lokomotive jer nisi dobivao placu??nabrojao si klubove iz hrvatskog rukometa koji su propali zasto onda pljuvanje po klubu koji daje place i koji nije ni blizu da propadne?

VL
Avatar Pacov
Pacov
20:19 15.01.2015.

DA rijeka je sredjen klub zadnje dvije godine a gdje su ostalih 10 bili?

VL
PE
perfa57
09:08 16.01.2015.

Od kada je to Smajlagić stručnjak za organizaciju u nogometnim klubovima. Što on zna kako se radi u nogometnim klubovima. Jedan Kek kaže da je Dinamo, ne samo igrački već i organizacijski miljama ispred svih i onda se nađe pametnjaković Smajlagić. Naravno Večernjakovi novinari odmah tu izjavu stavčjaju u naslov.

VL
DU
Deleted user
21:10 15.01.2015.

Izgleda samo Hrvati vole Dinamo.

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
22:20 15.01.2015.

Rijeka je odlično vođen klub ...još da dobiju nogometnog trenera a ne pričuvnog skijaša!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.