Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debi protiv juvea?

Službeno potvrđeno, Ivan Strinić novi je igrač Napolija

Ivan Strinić
SSCNapoli.it
01.01.2015.
u 20:30

Odradio je i trening s novom momčadi, a teško da će debitirati već protiv Cesene.

Napoli je na svojim službenim stranicama potvrdio - Ivan Strinić postao je novi igrač tog talijanskog prvoligaša. Dosadašnji lijevi branič Dnjipra prije nekoliko dana prošao je liječnički pregled i samo se čekao istek ugovora s ukrajinskim klubom (31. prosinca 2014.).

Sada je pred njim rad kako bi se vratio u natjecateljsku formu jer posljednje je Dniprove utakmice propustio. Odradio je i trening s novom momčadi, a teško da će debitirati već protiv Cesene pa će ga Rafael Benitez možda 'gurnuti u vatru' nakon te utakmice i to u ogledu s Juventusom.

Strinić je s Napolijem potpisao četverogodišnji ugovor, a navodno će po sezoni zarađivati 1,6 milijuna eura.

>>Strinić dolazi u Napoli obaviti liječničke preglede

Komentara 1

MO
mojazemlja
23:13 01.01.2015.

Odjednom nitko nema pljuvačke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije