Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub velike tradicije

Službeno je! Slaven Bilić ima novi posao i sjajno će zarađivati!

Slaven Bilić
Foto: Twitter
1/8
27.09.2018.
u 23:26

Bilić se lani razišao s engleskim West Hamom i od onda je bez posla.

Slaven Bilić napokon ima posao. Ono o čemu se nekoliko dana nagađalo, sad je dobilo i službenu potvrdu - bivši hrvatski izbornik preuzeo je Al Ittihad.

Riječ je o najbogatijem i najstarijem klubu u Saudijskoj Arabiji, a nagađa se da će Bilić zarađivati tri milijuna eura godišnje.

Hrvatski strateg tako je u borbi za klubu ovog bogatog kluba pobijedio konkurenta Cosmina Olăroiua, Rumunja koji vodi kineski Jiangsu Suning.

>> Pogledajte trenerski put Slavena Bilića

Bilić se lani razišao s engleskim West Hamom i gotovo godinu dana bio bez posla, a procijenio je da je sad idealan trenutak za povratak na klupu.

Slaven je, osim londonskog kluba, vodio Hajduk, mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske, moskovski Lokomotiv i Beşiktaş. Tijekom SP-a bio je stručni komentator engleske televizijske kuće ITV.

>>Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrić

Ključne riječi

Komentara 22

KA
kajinx
02:25 28.09.2018.

Zlobnici, bjednici, šta ste vi postigli u životu - ništa, zato teste jalni. Bravo Slavene, glavu gore, znam da ćeš uspjeti. Sretno!

M3
Miške 3
05:30 28.09.2018.

Jesmo zlobni i zločesti. Pa neka čovjek zaradi, ima djecu i mora sebi i njima osigurati budućnost. Nije na teret rvatskog proračuna. Puno sreće gospon Bilić.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:25 28.09.2018.

Sve najbolje Slavene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije