Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORILAČKI SPEKTAKL

Službeno je, prestižni UFC stiže u Hrvatsku!

Stipe Miočić
Foto: Kimura.se
1/5
08.01.2016.
u 10:37

'Slijede dva ključna eventa za Europu – u Zagrebu 10. travnja i Rotterdamu 8. svibnja.'

Prestižni UFC najavio je za hrvatske obožavatelje slobodne borbe odličnu vijest, u Areni Zagreb 10. travnja održat će se borilački spektakl.

– Slijede dva ključna eventa za Europu – u Zagrebu 10. travnja, i Rotterdamu 8. svibnja. Ovo su dvije nove lokacije za najveću svjetsku MMA organizaciju, koja nastavlja rast na EMEA tržištu – stoji u priopćenju najave događaja u Hrvatskoj i Nizozemskoj.

Nizozemski teškaš Stefan Struve raduje se kreiranju povijesti s prvim eventom u Rotterdamu.

– Naježio sam se kada su mi rekli da UFC konačno stiže kod nas. Oduševljen sam da se konačno događa. U ovom trenutku u karijeri sve što želim je boriti se pred mojim prijateljima i obitelji i dostaviti najbolji show do sada.

Miroslav Stanec je voditelj projekta u Areni Zagreb i naravno da ne krije zadovoljstvo.

– Hrvatska je sportska nacija i mi smo i više nego oduševljeni da smo domaćini spektakularne borbene organizacije kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta već i zbog toga što UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i načinom života. Vrlo sam uzbuđen da je Arena Zagreb prva lokacija u regiji za ovaj povijesni UFC event.

Budu li organizatori zadovoljni, nije isključeno da u bližoj budućnosti Hrvatska dobije i borbu u kojoj sudjeluje Stipe Miočić.

Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB idu u prodaju u petak 12. veljače.

>> UFC ozbiljno razmišlja o dolasku u Hrvatsku

Komentara 4

HR
hrvatska91
21:02 09.01.2016.

Stipe, čekamo te !

SC
schwertransport
10:59 08.01.2016.

Same nek se decki sibaju te su pravi mojzi

KV
kvatrić
13:40 08.01.2016.

Stvarno je nepromišljeno bilo što organizirati 10. travnja, a ne pitati za mišljenje o tome Frljića, Tvrtka Jakovinu ili bar Milu Kekina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije