Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MARIO!
Povratak na članak

Službeno je! Mandžo se vraća u reprezentaciju: Bit će u Dalićevu stručnom stožeru

Mandžukić se priključuje stručnom stožeru Zlatka Dalića nakon što je ovoga ljeta okončao impresivnu igračku karijeru koja uključuje 89 nastupa i 33 gola za vatrene te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Komentari 8

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:09 22.11.2021.

Šteta za Mandžu da još uvijek ne igra.. To bi za njega bila najbolja pozicija!

VL
IS
istina00
14:45 22.11.2021.

manđo u stožeru neće biti niti sjena onoga što je bio kao igrač...ali ok, neka se zabavlja

VL
MR
mrkvax
14:23 22.11.2021.

Daliću svaka čast....Imati ovakvog čovjeka u stožeru je privilegij....

VL
LI
linkser2
16:49 22.11.2021.

a Krpan? Vugrinec? Shala?

VL
BR
BratGandalfovogBrata
15:11 22.11.2021.

ni sam ni za njega ni za ćorluku. bili su dobri igrači i svaka im čast, ali A reprezentacija nije poligon za uvježbavanje možebitne trenerske karijere

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
18:01 22.11.2021.

Gonić robova. Mandžo 💪 Da vidimo koji "balo" neće trćat i radit presing!? Kad je Ola i Mandžo tu u stožeru😂😂😂

VL
SO
sohnahoakasaa
14:58 22.11.2021.

Samo veliko poštovanje i zahvalnost za sve ove godine koje na OVAKAV NAČIN g Dalić, naš najveći Selektor posvećuje, brine i vodi Hrvatsku nogometnu Reprezentaciju. Jednom će ostavština, biti zlatnim slovima zapisana a uvjeti i poštivanje pravila, obaveza svakog igračaa ali i svih pojedinačno u stožeru. Ništa manje, ništa ispod toga neće biti prihvatljivo jednom nakon Zlatka Dalića. Cijeli Narod Hrvatski je dobio s g Dalićem grumen zlata a naše hrvatske crvene koralje ugradio u najljepše amblem kvadratića na svijetu. Vatreni. Činjenica je, da polako i svi Selektori u drugim Hrvatskim sportovima shvaćaju da moraju raditi po toj špranci. Naravno da je i natjecateljski rezultat važan i dobro došao ali mi Hrvati smo zadovoljni samo baš ovakvi jer je naša posebnost u cijelom sportskom ali i navijačkom svijetu prepoznata. Po toj nama tako neprocjenjivoj i bezuvjetnoj ljubavi i poštovanju prema svojoj Domovini i Narodu a onda će (mi znamo i strpljivi smo) sve poslije toga doći kad treba doći. Zato je moja sreća i milionima Hrvata velika. Iskreno i čvrsto u to vjerujem. Ovaj povratak Manđe, velikog čovjeka s malo riječi ali velikim 'djelima' sve govori kako radi svoj 'posel' g Zlatko Dalić. Hvala Bogu što je Hrvatski Leopard (kako ga svjetski novinari nazivaju) na mjestu koje mu pripada i gdje treba biti. Mi Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.