Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akvizicija bijelih
Povratak na članak

Tko je Yassine Benrahou? Novo pojačanje Hajduka šesti je najvrijedniji igrač bijelih

Još uvijek mladi 24-godišnji Benrahou u svojoj seniorskoj nogometnoj karijeri igrao je za dva kluba, Bordeaux te već spomenuti Nimes. Uspio je skupiti po nešto više od 40 nastupa i u prvoj i u drugoj francuskoj ligi, a najbolju sezonu imao je prošle sezone u Ligue 2, kad je za Nimes nakon prvih osam kola imao skor od pet golova i četiri asistencije, a sezonu je završio s 12 zgoditaka i devet asistencija

Komentari 7

Avatar Asterix
Asterix
22:50 26.01.2023.

Inženjer?

VL
Avatar Dzambo1
Dzambo1
22:18 26.01.2023.

Pa koliko taj ima Kg...200..il..??!!!

VL
ZV
zvezdomor
12:17 27.01.2023.

hahahajahajajajahaha

VL
BS
Blue_shirt
09:39 27.01.2023.

Stalno su protiv HNS i na tribini i u medijima. A realno sve se radi u njihovu korist. Sam Nikolicius je rekao kako je dobro da hnl moze raditi registracije do 15.02. jer ce sigurno biti ovakvih neostvarenih talenata za 0 € transfer. I to je njihova strategija. Nadat se da ce ubosti. Naravno ujavnkst nikada nece iscuriti i podatke o plavi, tako je ovih dana otisao Eduok koji isto nije imao odstetu ali je u cetiri godine uzeo nekoliko miliona eura a zabio neznam 2 gola ako i toliko..

VL
ZO
zoranos
23:18 26.01.2023.

Benrahou, Mlakar i Eduok vrijede, a Ljubičić i Biuk ne vrijede? Nije mi jasna politika Hajduka da prodaje mlade igrače gotovo besplatno, a kupuje kao slijepa koka koja se nada da će ubosti neko zrno zbog zakona velikih brojeva. Kad je Hajduk zadnji put KUPIO nekoga? Ovo su sve igrači koji dolaze basplatno samo za plaću. Kalika za 300 tisuća ako se ne varam?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.