Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao na posudbu

Službeno: Delač potpisao za FK Vojvodinu

Matej Delač (1)
Screenshot/fkvojvodina.rs
08.07.2013.
u 21:17

Matej je danas prošao liječniki pregled i uskoro će s novim suigračima početi pripremu za novu sezonu

Talentirani vratar Matej Delač i službeno je potpisao za Vojvodinu. Vratar Chelseaja u Novom Sadu će biti na jednogodišnjoj posudbi, a troškove njegove plaće u potpunosti će snositi londonski klub.

Matej je danas prošao liječniki pregled i uskoro će s novim suigračima početi pripremu za novu sezonu. Za ovaj transfer uvelike je zaslužan član uprave Vojvodine Mateja Kežman, bivši igrač Chelseaja, koji je iskoristio poznanstva koja ima još iz razdoblja kada je živio u Londonu.

- Dugo pratimo ovog talentiranog golmana. Projekt \'Nova Vojvodina\' je započet i vjerujemo da ćemo napraviti sjajnu momčad\", komentirao je Kežman posudbu hrvatskog golmana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije