Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Getafe?

Dinamo se predomislio i dao Sammiru papire: "Gotovo je!"

Sammir
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
30.01.2014.
u 18:35

Nedavno je Sammir na svom Facebooku objavio da će od ljeta igrati u Getafeu, ali stvari bi se sada mogle promijeniti

Ono što se već duže vrijeme zna, danas je dobilo i službenu potvrdu. Na stranicama GNK Dinama potvrđeno je da Sammir napušta klub, a novost je da je došlo do sporazumnog raskida ugovora već ove zime.

Sammir je imao ugovor s Dinamom do ljeta, a Zdravko Mamić dosad je tvrdio da će Sammir otići već ove zime samo ako neki klub ponudi nešto za njega. No, došlo je do obrata i Brazilac s hrvatskom putovnicom već sada ima slobodne papire.

Ubrzo nakon postignutog dogovora Sammir je na Facebooku napisao "It's over!", u prijevodu "Gotovo je!".

U Dinamu je od 2006. godine, a u tom razdoblju bio je jedan od najboljih igrača. S maksimirskim klubom osvojio je sedam naslova prvaka Hrvatske, pet Kupova i dva Superkupa te je igrao u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

A nedavno je Sammir na svom Facebooku objavio da će od ljeta igrati u Getafeu, ali stvari bi se sada mogle promijeniti. Trenutačno ga ništa ne sprečava da već u ovom prijelaznom roku potpiše za španjolski klub te da se dobrim igrama možda čak i nametne izborniku Niki Kovaču za Svjetsko prvenstvo.

>> Mamić od Alena Halilovića radi Sammira

>>Sammir: Potpisao sam za Getafe!

Ključne riječi

Komentara 10

LI
Lisabon
08:00 31.01.2014.

Sammiru zelim srecu.Sad ce moci igrati za repku,jer do sada su ga svi vredjali zbog toga jer je iz Dinama (kao sto su vredjali Dudua,Corluku,Modrica itd dok su jos igrali za Dinamo),a cim odes u inozemstvo ili u drugi klub,odmah te svi cjene,vole,velicaju itd.Zamislite da je Mate Males pozvan u repku dok je bio u Lokomotivi ili Dinamu!!!!!Pa to bi bila katastrofa svjetskih razmjera,jer,naravno,mamic ga gura.

MO
moslavina9954
12:43 01.02.2014.

Hvala Bogu da je gotovo već jednom.Mnogi talenti nisu uspjeli samo zato što su živjeli nesportski kao i Samir.To je gotovo uvjek pravilo,a najvjerojatnije će biti i sada.Sa svojim ponašanjem je sve iritirao.Takvi igrači su povremenog i kratkog bljeska.

NE
neki
19:15 30.01.2014.

Odlično za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije