Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili Maze i Prevc

Jakovu Faku izmakla nagrada na najboljeg slovenskog sportaša

Jakov Fak
Foto: Sven Hoppe/DPA/Pixsell
1/6
09.12.2015.
u 17:01

Peter Prevc je u izboru najboljeg sportaša osvojio 236 bodova te nadmašio biatlonca Jakova Faka koji je dobio 177 bodova od članova Društva sportskih novinara Slovenije.

Skijašica Tina Maze i skijaš-skakač Peter Prevc najbolji su slovenski sportaši u ovoj godini u tradicionalnom izboru sportskih novinara, a najboljom ekipom proglašena je muška odbojkaška reprezentacija na svečanosti održanoj u Cankarjevem domu u Ljubljani.

Tina Maze, koja propušta ovu sezonu, uvjerljivo je pobijedila s 376 bodova, a druga je bila džudašica Tina Trstenjak sa 177. Peter Prevc je u izboru najboljeg sportaša osvojio 236 bodova te nadmašio biatlonca Jakova Faka koji je dobio 177 bodova od članova Društva sportskih novinara Slovenije.

Maze i Prevc su pobijedili i u prethodna dva izbora, a najbolja slovenska skijašica svih vremena je ovu nagradu osvojila šesti put ukupno, dok je Prevc triput bio najbolji. Odbojkaši koji su osvojili srebrno odličje na Europskom prvenstvu, po prvi su put u povijesti proglašeni najboljom ekipom.

>> Fak platio slovensko državljanstvo 100.000 €!?

Komentara 4

MI
mirr
19:29 09.12.2015.

fak slovenia

IP
ispeci.pa.reci
21:53 09.12.2015.

ne razumijem čemu govoriti opće o fak kad je slovenac

DH
dalibor.hren
10:25 13.12.2015.

Premalo je koštalo državljanstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije