Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE TU DOGODILO

Slovenka izvela najgori sedmerac ikad?

rukomet
Foto: Screenshot
14.03.2017.
u 20:29

U 51. minuti rukometašica Krima Slovenka Nina Jeriček krenula je izvesti najstrožu kaznu. Hrabro je zamahnula i kada je trebala ispustiti loptu ona je pala ispred nje te se otkotrljala do vratarke Midtjyllanda

U utakmici Lige prvakinja prošlog vikenda između Krim Mercatora i Midtjyllanda u Ljubljani (21:27) viđen je najlošije izvedeni sedmerac.

U 51. minuti rukometašica Krima Slovenka Nina Jeriček krenula je izvesti najstrožu kaznu. Hrabro je zamahnula i kada je trebala ispustiti loptu ona je pala ispred nje te se otkotrljala do vratarke Midtjyllanda.


Worst handball penalty shot ever by JUSTVIDEOnew

Čuvarice mreže danske ekipa valjda u svojoj karijeri nije lakše obranila sedmerac. I dok se Jeriček još uvijek pita gdje je pogriješila njezino izvođenje sedmerca postalo je hit na društvenim mrežama.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:49 14.03.2017.

lopta se otkotrljala? Pisac clanka nije pogledao video uz isti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije