Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi nastavili niz
Povratak na članak

Slovenci zatrpali Australce tricama, slijede Turci

Iako su na Svjetsko prvenstvo došli bez glavnih pojedinaca, slovenska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale i nastavila pobjednički niz, te još jednom bacila domovinu u ekstazu.

Komentari 5

DU
Deleted user
09:33 06.09.2010.

Nisam gledao utakmicu, mogu samo zamisliti kakva je bila rasturačina. Čestitam!

VL
KO
kolarjeva3
11:03 06.09.2010.

A je++ ga ne mogu vjerovat - opet Slovenija !

VL
GU
Gustavo
23:00 06.09.2010.

Koju medalju, pokraj domaćina turaka ako janezi prođu zaslužili su medalju, Aco je svojedobno imao 20 razlike protiv turaka na njihovom terenu i puko u zadnjoj četvrtini. Prkačin svojom gluposti digao publiku na noge, poslije se prodao u Tursku, daa vidimo jel će se koji janez prodat.

VL
13
1309976
09:20 07.09.2010.

Tole bo pa zanimiva tekma. Resda Turki niso ZDA, so pa domačini .. torej šanse verjetnost zmage 60/40 za turke. Navijal bom pa seveda za naše. Bo najverjetneje tako živčna tekma, kot je ponavadi proti Hrvaški reprezentanci (tole je paa ne glede na vrsto športa). Turki so definitivno favorit za eno od medalij, upam da bodo naši naredili korak dalje. LP

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.