Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE
Povratak na članak

Slovenci u problemima: Dva sportska asa odbijaju igrati za reprezentaciju

Vrhunske sportaše profesionalce i njihove klubove koji žele zaštititi svoju visoku investiciju u njih može se razumjeti, ali je pitanje da sportske zvijezde tako pokazuju i svoj odnos prema domovini koja im je omogućila put prema zvijezdama, pišu tamošnji mediji

Komentari 5

DU
Deleted user
19:10 31.08.2018.

Ni jedni reprezenzativci ne igraju tako zdušno za svoju domovinu kao Hrvati no to je zato što su se za nju morali krvavo izborit dok je ostalima ne računajući BiH poklonjena temeljem avnojevskih granica. 🇭🇷

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
16:59 31.08.2018.

Niti kod nas se određeni NBA igrači već godinama ne odazivaju na pozive. Njima na čast. Igrač koji nema i reprezentativnu karijeru nije bio igrač i nikada neće biti ravnopravan u diskusijama sa svojim kolegama koji to jesu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.