Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBITELJ POKERA
Povratak na članak

Slovenci teško optužili trenera koji radi u Hrvatskoj: Uzimao novac igračima?!

"Vujović je uživao u igranju pokera, ali igrao je radi zabave i opuštanja. Svako tko je želio igrati s njim morao je platiti 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni, koji su sudjelovali u tome, bili omiljeni kod njega."

Komentari 4

DV
dvojnica
19:22 30.11.2019.

Zagreb otjera Linu a dovede ovog srpskog prevaranta.

VL
B2
bordon 2
19:04 30.11.2019.

Eh Slovenci?! Sad se sje. Itili čovjeka oblatiti, a gdje su prije bili? Nisam fan Veselina Vujovića, ali čovjek je sportaš - cijeli život naganja tu rukometnu loptu i nije nikakav akademski građanin i nije jedini takav slučaj.

VL
BA
bazinga
17:41 30.11.2019.

Stručnjaci,velikani ,legende,ekspert i još milion nekih veličina nakraju ispadnu probisvijeti , takve balkan voli slaviti

VL
DR
dragutin36
16:21 01.12.2019.

Vujović je klasa rukometna i kao igrač i kao trener,najbolji na ovim prostorima.Jest da se nezna kontrolisati u nekim situacijama,ali je veliki strucnjak.Nekada je takav u nogometu bio Ćiro Blažević a bio je i još uvijek je nas trenerski kralj, "trener svih trenera".Nikome to nije smetalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.