Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda Slovenaca

Iskočila Đokovića izjava: Želiš li biti najbolji, moraš otići iz Srbije

21.07.2019.
u 12:50

Mladi Đoković tada je dobio ponudu Slovenaca za njihovim državljanstvom, a otac Srđan otkrio je kako su pregovarali s Talijanima i Švicarcima

Novak Đoković nedavno je osvojio peti naslov u Wimbledonu. Prvi tenisač svijeta je u finalu pobijedio Rogera Federera (7:6(5), 1:6, 7:6(4),4:6, 13:12(3)) te se po broju naslova u All England Clubu izjednačio sa švedskom legendom Björnom Borgom.

Bio je to Novaku 75. pobjeda na nekom turniru i 16. naslov na Grand Slamu.

1/4

A prije 16 godina dao je jedan zanimljivi intervju u emisiji 'Sportska Galaksija' gdje je opisao svoj početak te što su mu ciljevi u karijeri.

U razgovoru je sudjelovao i njegov otac Srđan koji je istaknuo kako su na početku karijere u Srbiji imali velike probleme, teško su mogli pronaći novac.

Novakovo razmišljanje u to vrijeme bilo je vrlo zanimljivo (pogledajte u video od 4:47).

- Želiš li postati profesionalac, veliki svjetski igrač, onda moraš otići iz ove zemlje - rekao je tada Novak.

Mladi Đoković tada je dobio ponudu Slovenaca za njihovim državljanstvom, a otac Srđan otkrio je kako su pregovarali s Talijanima i Švicarcima.

- Moramo potražiti uvjete kako bi postao pravi tenisač u nekoj normalnoj zemlji koja cijeni takvog igrača. Prva zemlja koja prihvati takve uvjete koji su vrlo oštri, Novak će zajedno s obitelji otići tamo - rekao je Novakov otac.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Komentara 38

MM
Marko_M
14:58 21.07.2019.

Zelis biti najbolji moras vani iz HR... isto...

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
13:23 21.07.2019.

Cinjenica da nitko ne staje na kraj ovakvom upornom inzistiranju Vecernjeg Lista o Srbiji svakog dana, dokazuje da Hrvatima vise nije stalo do svoje zemlje.

Avatar VinkoL
VinkoL
13:31 21.07.2019.

Od 42 danas objavljena članka na ovom "hr" portalu "samo" ih je 97 % o srbijancima. Ma kužim, nedjelja je, novinari u gostima kod svojih paroha, prota, smanjeni ritam.... Ipak, nadam se da do kraja dana bude barem još stotinjak članaka o zapadnim turčinima. Nemojte dozvoliti da Hrvate redovito ne "informišete" o svim događajima iz vaše "otadžbine", drugovi "novinari".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije