Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke u Deželi

Slovenci mobingiraju hrvatskog trenera, a ostvario je zavidne rezultate

Igor Jovićević
Foto: Borna Filic/PIXSELL
13.06.2017.
u 16:47

Napravili smo dobar posao, Europa nam je izmakla samo za jedan bod, kaže Jovićević.

Slovenski je nogomet miljama od domaće nam kakve-takve okoline. Prije svega prema rezultatima (reprezentativnim i klupskim), talentu i brojnosti naše djece, dok Slovenci odskaču (značajno) tek u infrastrukturi.

A posljednji primjer iz Celja govori nam kako slovenski nogomet nije ni - uređen. Naime, čelnici Celja klasičnim se mobingom žele na sve načine riješiti hrvatskog trenera Igora Jovićevića koji je s tom momčadi prošle sezone ostvario zavidne rezultate. Ali, eto, Celjani ga više ne žele. Bez obzira što Jovićević ima još dvije godine važećeg ugovora sa sadašnjim poslodavcem...

Mobing vrhuške slovenskog prvoligaša počeo je neisplatom plaća, neplaćanjem stana, ali i kršenjem brojnih stavki iz važećeg ugovora. Cijela je priča otišla još korak dalje: Celje je proteklih dana predstavilo novog čovjeka (Tomaž Petrović) zaduženog za struku; stratega za kojeg je u klubu izmišljena funkcija (menadžer), sve s ciljem kako bi se Jovićevića natjeralo da sam napusti klub...

"Uh, ne znam ni što bih vam rekao. Mi smo proljetni dio sezone odradili na sjajan način, poslije Gorice osvojili najviše bodova u tih 15 kola. I stvarno napravili dobar posao, Europa nam je izmakla samo za jedan bod. Ali, to nije niti bio naš cilj, svoje smo planove odavno nadmašili" rekao je za Goal Igor Jovićević, pa nastavio:

"Krajem sezone ponuđen mi je sporazumni raskid ugovora koji mi traje do 2019. godine. U klubu su mi ponudili kako će mi isplatiti plaće za travanj i svibanj, a onda da im ja oprostim dvije godine. Ja sam predložio da me isplate još jednu godinu ugovora, a da sam im drugu spreman oprostiti, no oni se s time nisu složili."

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
17:34 13.06.2017.

mobingiraju????? Na kojem je to jeziku pisano? Za Boga miloga gospodo novinari, dajte dodite sebi.... Zar se to vise ne zove zlostavljanje?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije