Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjički sport

Slovak Pal odnosi pobjede, slavio i Andrija Hrgović

Andrija Hrgović
Željko Lukunić/PIXSELL
25.08.2012.
u 18:31

U utakmici visine prepona 1,20 metara za četverogodišnja i petogodišnja grla prvo mjesto osvojio je Andrija Hrgović (Sveti Juraj) na grlu Godfather

Prvog dana završnog turnira Croatia kupa i Karoca Grand-prixa u preponskom jahanju, Slovak Robert Pal pobijedio je na visini prepona 1,30 metara. Drugo mjesto osvojio je Ante Šimleša (Sveti Juraj) na grlu Cayenne, a treći je bio Filip Rožmarić (Karoca) na grlu Consuela. Osim njih trojice osnovni parkur bez rušenja prošli su još Ante Šimleša s grlom Lady Liberty te Vernalis Dokuzović (Karoca) s grlom Odessa. Od njih pet Pal je imao najbrže vrijeme. U utakmici visine prepona 1,20 metara, licencije S3 i S4, ponovno je najbolji bio Slovak Pal, ovoga puta s grlom El Dorado Hartago. Drugi je bio Denis Gugić (Karoca) s grlom Disarono, a treći Boris Tomić (Sveti Juraj) na grlu Adellina. Njih trojica jedini su prošli brzinsku utakmicu bez rušenja prepona. 

U utakmici visine prepona 1,20 metara za četverogodišnja i petogodišnja grla prvo mjesto osvojio je Andrija Hrgović (Sveti Juraj) na grlu Godfather. Andrija je osvojio i drugo mjesto s grlom Wibra, a treća je bila Vernalis Dokuzović (Karoca) na grlu Wenderschon. Trodnevno natjecanje završava danas kada će se u 18 sati na zagrebačkom hipodromu održati finalna utakmica za Karoca Grand-prix na visini prepona 1,40 metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije