Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljska utakmica

Slovačka i Kamerun bez pobjednika

Nogomet
AFP
29.05.2010.
u 16:32

Nogometne reprezentacije Slovačke i Kameruna, koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, odigrale su bez pobjednika, 1:1, u prijateljskoj utakmici odigranoj u austrijskom Klegenfurtu.

Vezni igrač slovačke reprezentacije Kamil Kopunek doveo je svoju vrstu u vodstvo pogotkom s 20 metara već u šestoj minuti, a izjednačujući pogodak za Kamerun postigao je također igrač veznog reda Eyong Enoh u 83. minuti dvoboja.

Kamerun je igrao bez svog najboljeg igrača, napadača europskog prvaka Intera Samuela Eto'a, koji je zaprijetio odustajanjem od Svjetskog prvenstva nakon što ga je kritizirao sunarodnjak Roger Milla, bivša zvijezda kamerunske reprezentacije, koji je doveo u pitanje Eto'ovu predanost nacionalnoj momčadi.

Podsjećamo, Kamerun će na Mundijalu igrati u E skupini s Japanom, Danskom i Nizozemskom, dok će Slovaci nastupati u F skupini u kojoj su još Novi Zeland, Paragvaj i branitelj naslova svjetskog prvaka Italija.

Prijateljska utakmica:

Slovačka – Kamerun 1:1

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:16 29.05.2010.

S kim je to igrala Hrvatska i u kojoj grupi na SP igraju kockasti ?

OB
-obrisani-
00:00 30.05.2010.

Ma mene najviše zanima kako su odigrali vatreni i u kojoj to grupi na World Cupu igraju..Ne mogu jih nikako nači i mora da igraju u grupi \"Sakriveni\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije