Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Matthias Mayer nakon kobnog pada pušten iz bolnice

Matthias Mayer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.12.2015.
u 17:11

Naravno, potreban mi je odmor. No, s obzirom na sve okolnosti, mogu reći da sam dobro, izjavio je Mayer.

Austrijski skijaš Matthias Mayer koji je pri padu na spustu u Val Gardeni slomio dva prsna kralješka, pušten je iz bolnice u Innsburcku, gdje je prije deset dana podvrgnut operativnom zahvatu kojim su mu ozlijeđeni kralješci učvrćeni pomoću šipki i vijaka.

"Naravno, potreban mi je odmor. No, s obzirom na sve okolnosti, mogu reći da sam dobro", izjavio je u srijedu aktualni olimpijski pobjednik u spustu, po izlasku iz bolnice.

Mayer će tako s obitelji dočekati Novu godinu, a za šest tjedana proći će prvi liječnički pregled. Prema procjenama liječnika, 26-godišnjem skijašu bi već sljedećeg ljeta mogli biti izvađeni vijci pa će se moći vratiti na stazu.

>>Mayera je posebno konstruirani 'zračni jastuk' spasio težih ozljeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije