Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-BAY Na E-bayu može se kupiti slika koju je Eduardo naslikao za humanitarnu akciju

Slikar Dudu uskoro s momčadi

03.12.2008.
u 16:52

Gotovo svi Arsenalovi igrači, ali i nekoliko njih iz drugih klubova, uključili su se u humanitarnu akciju za fondaciju Willow. Uključio se u nju i Chelseajev kapetan Frank Lampard čije je djelo, od ponuđenih, jedno od boljih, baš kao i ono novog Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa.

Među inima, svoje ulje na platnu naslikao je i naš reprezentativac Eduardo da Silva. Naslikao je svoju devetku i na E-bayu, internetskoj stranici na kojoj se prodaju te slike, zasad postigao cijenu od 60 funta (oko 600 kuna). Aukcija traje do 6. prosinca do 14 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Zaklada Willow pokrenuta je prije devet godina, pokrenuo ju je nekadašnji Arsenalov vratar Bob Wilson nakon smrti svoje kćeri i služi za borbu protiv raka.

Možda Eduardova slika do isteka aukcije postigne i višu cijenu, pogotovu uključe li se u nju naši nogometaši. Prije svih Tomislav Butina, Dinamov vratar, i Davor Vugrinec, Zagrebov igrač, koji vole slikarstvo i imaju lijepe kolekcije umjetničkih djela. Možda bi im Eduardovo ulje bilo zanimljivo.

I dok pomalo gleda kako ide prodaja njegova djela, Dudu trenira i čeka kad će na travnjak sa suigračima iz prve momčadi.

- Dudu bi uskoro mogao igrati provjernu utakmicu - kazao je Boro Primorac, pomoćni trener Arsenala, a i Arsene Wenger očekuje da bi sljedeći tjedan naš reprezentativac mogao početi trenirati s prvom momčadi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije