Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOTAKNUO SE I FEDERERA

Slavni tenisač otkrio zašto neki ne vole Srbina: Evo što je rekao o Đokoviću

Zadar: Teniski turnir Adria Tour, ekshibicijski meč Novaka Đokovića i zvijezda Toura
Marko Dimic/PIXSELL
30.11.2020.
u 13:58

Francuski tenisač Gilles Simon, bivši šesti tenisač svijeta, koji je i sam bio u Savjetu igrača pri ATP Touru, stao je u obranu Srbina Novaka Đokovića u borbi s ATP-om

ATP i Novak Đoković već dugo se prepiru. Dok su neki na strani srpskog tenisača, drugi smatraju kako će naštetiti ATP-u,  a u tom se malom ratu stvara sve veći jaz među velikom trojkom svjetskog tenisa: Federerom, Nadalom i Đokovićem.

Đokovićevoj popularnosti ove sezone na ruku nije išao ni stav o cijepljenju, a ni to što je na US Openu slučajno lopticom pogodio linijsku sutkinju pa bio diskvalificiran.

O tome je u velikom intervjuu progovorio i francuski tenisač Gilles Simon, bivši šesti tenisač svijeta, koji je i sam bio u Savjetu igrača pri ATP Touru, a stao je u obranu Srbina.

– Postoje oni koji ne vole ili ne prate Novaka Đokovića i koji ga mrze, ali sve to samo zato što je spreman zauzeti stav. I zato što je tome posvećen – rekao je pa se osvrnuo i na Federera i Nadala: 

– Federer i Nadal? Oni su više diplomatični, sve komentiraju s distance. Njih ne zanimaju političke stvari i zato prolaze neokrznuti – smatra Simon. No, to baš i nije istina, budući da su baš Nadal i Federer jasno istupili protiv Novaka Đokovića, odnosno, protiv njegove organizacije koja bi zastupala igrače koji su manje bogati jer Srbin smatra da u tenisu sve određuju oni koji su puno bogatiji od ostalih. 

– U ovome trenutku to nam ne treba – rekao je Roger Federer o Đokovićevoj ideji zastupanja interesa ''manjih'' igrača.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ER
EroK
20:11 30.11.2020.

¨slučajno lopticom pogodio linijsku sutkinju"! Ta nemojte, molim vas! Kakva slučajnost i ta sutkinja voli ljetovati na Hrvatskom Jadranu!

MI
misho32
15:18 30.11.2020.

večernji nas terorizira sa tim Đokovićem posebno nakon njegove izjave o Irineju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije