Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALIT ĆE SE
Povratak na članak

Slavni igrač mora u zatvor jer je taksistu slomio čeljust!

Napad se dogodio početkom rujna kada je igrač nakon subotnjeg izlaska napao taksista i slomio mu čeljust.

Komentari 5

DA
damascus
17:34 02.11.2018.

Kod nas se za fizički napad i nanošenje tjelesnih ozljeda donosi prekršajna presuda sa novčanom kaznom od 600 kuna. Osobno sam to vidio kada je jedna poznata osoba V.Š. (glumac iz Zagreba) pretukla pješaka jer ju je upozorio da see vozi biciklom po nogostupu a da je biciklistička staza na drugoj strani ulice. Evo nam hrvatskoga pravosuđa koje zapravo poziva na nasilje.

VL
GV
golub Vaso
22:21 02.11.2018.

Bišćan za istu stvar nije vidio bajbuk

VL
DU
Deleted user
18:03 02.11.2018.

tu se jamačno radi o istaknutom borcu za prava navijača Dinama i članu ZZD-a.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
18:15 02.11.2018.

Vjerojatno je zabio penal nekom Arapu ili crncu pa je automatski kriv,morat će odležati i platiti.Da se je namjerio na pravog Danca,ovaj ga ne bi provocirao a kamoli tužio.Sigurno ga nije iz vedra neba opalio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.