Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI GOLMAN
Povratak na članak

Slavni Hrvat stao u obranu vatrenih, a onda rekao i što misli o Modriću

– Kritika će uvijek biti. Pustimo dečke, dajmo im mir pa ćemo razgovarati nakon Eura! – naglašava Runje

Komentari 2

DM
drago.miota
09:09 05.06.2021.

Da je Dalič pripremao repku za Rusiju pola igrača tada ne bi igrali, to dokazuje sad! i ne bi bio takav rezultat sreća da je dečke pripremio onaj neznalica? prije njega kojega su smjenili nakon jednog poraza i dva neriješena rez.potvrda toga doči če na ovom EP

VL
ER
EroK
19:44 04.06.2021.

U tom i jest stvar, nanjerno im se ne da mira i nastoji ih se dekoncertrirati, kako ne bi ljudi imali čemu se veseliti i biti ponosni na svoje Vatrena! Ali badava im je, Dalić i Vatreni su u našim srcima, jer mi smo bili i ostali pobjednici!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.