Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZALJUBIŠ SE U NJEGA'

Slavni Hrvat se emotivno oprostio od legende: Imao je ulogu 'vridnu zlata'

dino rađa
22.11.2020.
u 17:30

"Umra je Inžinjer Duje. Naravno da je umra Mustafa Nadarević, ali svima nama koji živimo Hajduk umra je lik koji je tako dobro odigra ulogu osnivača kluba"

Dino Rađa se na Facebooku oprostio od Mustafe Nadarevića, slavnoga glumca koji je utjelovio bezbroj likova, obarao svojim velebnim izdanjima u Glebajevima, humorističnim serijama, u kazalištu... 

- Umra je Inžinjer Duje. Naravno da je umra Mustafa Nadarević, ali svima nama koji živimo Hajduk umra je lik koji je tako dobro odigra ulogu osnivača kluba - napisao je Dino pa nastavio:

-  Tu je zacementira svoju legendu u mojoj glavi. Moga je sto Izeta odglumit i ko zna šta još, ali inžinjer Duje je unikatna uloga vridna zlata - smatra legendarni hrvatski nogometaš.

- Uz to san ga ima priliku upoznat. Tako dobar lik, normalan i topao da se zaljubiš u njega odma - pohvalio ga je pa završio svoju poruku: 

- Počivaj u miru, a tvoja legenda ostaje besmrtna. Eben ti ovu godinu. Aj završi više.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
14:54 24.11.2020.

Dino Radja, legendarni Hr. nogometas???? Dajte angazirajte novinare. I lektora, pod hitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije