Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA S KORONOM

Slavni Brazilac donirao 10 tona hrane i 2.000 pelena

WM 2010 - Brasilien - Chile
Foto: Marcus Brandt/DPA/PIXSELL
04.04.2020.
u 20:17

Brazil je jedna od zemalja koje je najviše pogodio COVID-19 u Južnoj Americi s oko 9.000 zaraženih i 359 smrtnih slučajeva.

Bivši izbornik brazilske nogometne reprezentacije Dunga (56) donirao je 10 tona hrane i 2.000 pelena kako bi pomogao potrebitima za vrijeme epidemije koronavirusa.

"Mnogi od nas suočavaju se s izazovima i radimo stvari za koje nikada nismo mislili da ćemo. Život nam je ponudio priliku da postanemo bolji ljudi", rekao je Brazilac putem Instagrama, pozivajući ljude da daju sve od sebe. "Još nismo gotovi. Doprinosi su i dalje dobrodošli i potrebni. Ne bismo trebali gubiti vrijeme."

Brazil je jedna od zemalja koje je najviše pogodio COVID-19 u Južnoj Americi s oko 9.000 zaraženih i 359 smrtnih slučajeva.

Dunga je brazilsku reprezentaciju u čijem je dresu 1994. osvojio naslov svjetskog prvaka, vodio od 2014. do 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije