Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA PREVIŠE
Povratak na članak

Slavna ljepotica 'ukrala' show: Bilo je jasno da nema ništa ispod majice

- Došla sam čekirati dečka - napisala je slavna manekenka te tagirala LeBrona.

Komentari 6

VI
Vito
13:43 10.11.2018.

Purgeru, zar ne poštuješ svoju drugu glavu??? __ Ova je rupa toliko izrajbana da mora hodati sitnim koracima kako joj ne bi ispala utroba.

VL
VI
Vito
13:41 10.11.2018.

Autor Vecernji.hr Slavna ljepotica 'ukrala' show: Bilo je jasno da nema ništa ispod majice ::: Molim "autora" da nama slabije mašte objasni što druge ljepotice imaju ispod majce??? __ Na ovim slikama je jasno vidljivo da stvarno nema "ništa" - kako bi Cigo rekao: omote za tabletice prodaju u apotekama.

VL
TV
tugomir.vidak
13:44 10.11.2018.

Lijepa žena si izuzetno ali u glavi ni trunke pameti i inteligencije, očito da tražiš sponzora

VL
DI
Diosiario
14:30 10.11.2018.

nice ass

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
14:13 10.11.2018.

Pa da,ne krade samo naša predsjednica drugima shoow da bi skrenula pozornost na sebe,kao što je to bilo na proglašenju za svjetskog nogometnog prvaka ili ti veslajuci laktovima u smjeru Trumpa. Ja bih to nazvao Kolindanje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.