Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E kad bi se ostvarilo...

Slavenu Biliću uskoro bi mogla pasti sjekira u med, Hrvat će voditi moćan stroj!?

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.12.2016.
u 12:37

Bivši hrvatski izbornik zasigurno bi dobio puno veći budžet i napokon bi mogao dovesti vrhunska pojačanja

Nogometni klub Leipzig trenutačno je glavni hit u Bundesligi. Nakon 18 kola nalazi se na visokom drugom mjestu, ali puše za vrat moćnom Bayernu i u nastavku sezone u Njemačkoj ćemo gledati žestoku borbu za naslov prvaka.

Vlasnik kluba je Red Bull, moćna i bogata tvrtka, koja svojim ulaganjima klub u svojem vlasništvu uvijek podiže na znatno višu razinu. A ono što su sad napravili u Njemačkoj s Leipzigom žele napraviti i u Engleskoj! Otočki mediji danas pišu da žele postati vlasnici West Hama, kluba kojeg vodi Slaven Bilić, a koji ih je najviše privukao zbog novog, olimpijskog stadiona pa tako čekićare vide kao sjajan projekt.

Osim Leipziega, Red Bull već posjeduje klub iz Salzburga, New York iz MLS lige, a također imaju i dvije momčadi u Formuli 1 te još nekim drugim sportovima.

Kada bi im se ostvarili planovi da preuzmu West Ham, bivši hrvatski izbornik zasigurno bi dobio puno veći budžet i napokon bi mogao dovesti vrhunska pojačanja koja su ih ovog ljeta zaobilazila.

Komentara 6

Avatar Abcda
Abcda
18:45 26.12.2016.

1:4 veceras protiv Swensea, u gostima. Idu dani .....

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:42 26.12.2016.

Sada nakon 1-4 , pobjeda West Ham Uniteda u gostima kod Swansea, na redu je opet gostovanje, i to kod Leicestera, prošlogodišnjeg prvaka. Ako tu uzmu 3 boda, West Ham je u prilici priključiti se vrhu tablice. Da. Slavenu Biliću se sreća ponovo priklonila. Bilo bi dobro ponoviti uspjeh iz prošle godine, a i dijete je dobio u ovoj godini, da, sretnik!

DC
DC
16:53 26.12.2016.

Glupog li clanka. 'Puse za vrat'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije