Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slaven belupo - šibenik 1:0

Slaven lako do bodova protiv Šibenika

Slaven Belupo
Marijan Sušenj/Pixsell
25.07.2010.
u 22:00

Gosti cijelu utakmicu nisu imali niti jednu pravu priliku pa su Koprivničani bez problema upisali prva tri boda

Slaven Belupo sezonu je otvorio na najbolji mogući način – odličnom igrom i s tri boda na kontu. Oslabljeni Šibenčani nisu mogli parirati raspoloženim domaćinima, koji su mogli povesti već u 2. minuti, kada je raspoloženi Mujanović s dvadesetak metara pucao pokraj gola.

Minutu poslije Bušić je izbio sam pred vrata Šibenika, ali Blažević skida stopostotnu šansu. Šibenik je najbolju priliku imao u 25. minuti, kada Jakoliš bježi Rogulji, ali Rodić odlično reagira. Samo za četiri minute Poljak fenomenalno puca s tridesetak metara, ali lopta pogađa spojnicu. Kada su već svi mislili da će se s nulom na odmor, u 44. minuti Vojnović ubacuje iz kornera, a kapetan Kokalović glavom pogađa za vodstvo momčadi Mile Petkovića.

U drugom dijelu Slaven je krenuo preciznim ubacivanjem Marasa, Bušić glavom odlično puca, ali Blažević je spreman.

Vojnović i Purić nešto poslije pokušavaju iz daljine, ali bez efekta. Bušić u 57. glavom promašuje nemoguće, a do kraja utakmice farmaceuti imaju inicijativu, Šibenik pokušava tek iz daljine, ali rezultat se nije promijenio.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:11 26.07.2010.

Slaven lako do bodova protiv Šibenika ali se nažalost onaj drugi Slaven nagledao Engleskih golova sa svoje klupe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije