Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruse formu
Povratak na članak

Slaven iznenadio ruskog prvaka, Erceg i Vlašić donijeli slavlje Hajduku

Kopićeva momčad remizirala je s ruskim prvakom Spartakom - 1:1.

Komentari 3

DU
Deleted user
18:28 09.07.2017.

Ne radi se o mržnji. Kod mene je riječ o gađenju. Gadi mi se huliganski klub. Gade mi se oni koji su crtali kukasti križ na Poljudu. Gade mi se oni koji razapnu četničku pjesmu na Poljudu. Gadi mi see onaj šljam koji im je to omogućio. Gadi mi se ološ koji sa šipkom šeće po travnjaku Poljuda. Gadi mi se Hajduk i njegova "služba sigurnosti" koji se boje huligana i puštaju ih da divljaju po terenu i unose četničke pjesme na stadion. Gadi mi se gamad koja na tribinama poljuda, u loži napada fizički, pljuje i gađa bocama gostujuće igrače,funkcionere i članove njihovih obitelji. Gadi mi se đubrad oko Hajduka uključujući i novinare koji će zastupati tezu da je Mamić nekoga napao u loži, kao što je Mišković napao bocu. Gade mi se pokvarenjaci iz Hajduka koji će se žaliti na kvalitetu travnjaka, recimo u Puli, a pred dolazak Dinama i Rijeke teren će razrovati, učiniti neravnim i ostaviti suhim. Gade mi se svi novinari u državi, jer niti jedan nije progovorio o "prepariranju" travnjaka na Poljudu za Dinamo i Rijeku, makar su o tome dali izjave igrači Dinama i Rijeke, a na televiziji o tome govorili Jeličić i mali Bradarić kod Reića. Gadi mi se žgadija koja napada ljude , pali automobile, prijeti, ucjenjuje.... Gadi mi se policija koja ne čini ništa da uhiti huligane. Gadi mi se klub kojem je u dva navrata, u dvije države sudski dokazano potplaćivanje sudaca i namještanje utakmica.U SFRJ je Hajduk i izbačen iz lige radi namještanja, ali je odlukom partije vraćen u ligu.

VL
PH
Pravi-Hrvat
11:08 08.07.2017.

Napokon se počelo nešto događati i u HNL-u. Još kada bi se HNS sa svojim milionima uključio... Vidjet ćemo ...

VL
ST
staromlad
18:41 14.07.2017.

sve izgubili hajdukovci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.