Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Pred Bilićem je ultimatum, mora napraviti jednu stvar želi li zadržati posao

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.10.2017.
u 12:50

Pred Slavenom Bilićem, tako su tvrdili otočki mediji proteklog vikenda, stoji ultimatum da mora dobiti utakmicu protiv Crystal Palacea u subotu u 16 sati

Harry Kane, sjajni centarfor Tottenham Hotspura, koji je u 13 utakmica zabio 12 golova u svim natjecanjima neće istrčati na Old Trafford u derbi ogledu 10. kola protiv Manchester Uniteda (Sportklub 1, 13.30 sati). Veliki je to udarac za Spurse koji dijele drugo mjesto upravo s nogometašima Joséa Mourinha.

– To je za nas neugodan udarac, ali znali smo za to cijeli tjedan. Pripremali smo se za igru bez Harryja i vjerujem da će moji igrači biti jako neugodni i opasni za Manchester United – rekao je trener Spursa Mauricio Pochettino.

Slaven Bilić
1/13

Pred Slavenom Bilićem, tako su tvrdili otočki mediji proteklog vikenda, stoji ultimatum da mora dobiti utakmicu protiv Crystal Palacea u subotu u 16 sati.

– Razgovarao sam s čelnicima kluba i jedina je poruka da se samo fokusiramo na trening, razgovor s igračima i pripremama za sljedeću utakmicu. Nema nikakve drame – rekao je na posljednjem okupljanju s novinarima uoči dvoboja s Palaceom te dodao:

– To je za nas sada jako važna, velika utakmica. U opasnoj smo zoni i stoga ćemo pokušati učiniti sve kako bismo se kući vratili s pobjedom.

Inače, Englezi su se raspisali kako njihovi dječaci do 17 godina igraju u finalu Svjetskog prvenstva protiv Španjolske. Engleski novinari koji su skloni pretjerivanju u toj generaciji vide jednu veliku seniorsku momčad za nekoliko godina. Koliko su dobri ovi klinci, doznat ćemo danas nakon finala.

Milan i Juventus, dva najtrofejnija talijanska kluba, sudarit će se u subotu u 18 sati u najvećem talijanskom derbiju (Arenasport 4). Domaćin je objavio da je rasprodano svih 80 tisuća mjesta na stadionu San Siro, dok će televizijski prijenos ići u više od 200 zemalja. Računa se da će ga na svim kontinentima gledati oko 730 milijuna ljudi.

U Kataloniji, ali i cijeloj Španjolskoj situacija je dosta dramatična. nakon što je parlament proglasio Neovisnost. Zbog toga je puno toga u Kataloniji u ovom trenutku upitno. Policija u Gironi najavila je da će zabraniti odigravanje prvenstvene utakmice između Girone i Real Madrida. Odmah se javio trener kraljevskog kluba Zinédine Zidane:

– Ne vidim razlog da se ta utakmica ne bi igrala. Osiguranje će biti na stadionu, mi ćemo raditi samo svoj posao.

Dvoboj je na rasporedu u nedjelju u 16.15 sati na Sportklubu 3.

Komentara 1

FR
franjo
14:22 28.10.2017.

Ništa od njega. Pitanje je dana kad će ga izbaciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije