Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv trenutak

Slaven Bilić tijekom utakmice tražio poljubac od igrača, pogledajte što se dogodilo

Bilić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
16.03.2015.
u 18:09

Dokaz je to sjajnih odnosa između trenera i igrača Bešiktaša, a odmah je na YouTubeu osvanuo i video nazvan 'Slaven Bilić - Necip Uysal, kao otac i sin'.

Zanimljiv trenutak, koji će sigurno podići popularnost Slavenu Biliću, ionako omiljenom treneru Bešiktaša, ulovile su kamere turske televizije.

Naime, tijekom utakmice s Kayserisporom, u kojoj je Bilićeva momčad ostvarila visoku pobjedu (5:1), hrvatski stručnjak čestitao je svom igraču Necipu Uysalu na odličnoj akciji u kojoj je postignut i pogodak. A kad se Uysal želio vratiti na travnjak, bivši hrvatski izbornik tražio je poljubac u obraz - i dobio ga.

Dokaz je to sjajnih odnosa između trenera i igrača Bešiktaša, a odmah je na YouTubeu osvanuo i video nazvan "Slaven Bilić - Necip Uysal, kao otac i sin".

>>Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

Komentara 8

Avatar puma001
puma001
14:18 17.03.2015.

znao sam da je pesko ali da je onaj agresivni nisam znao strasno.

TO
tonimohave
23:13 17.03.2015.

Hrvati su poznati po paradama

AN
Andreeejjj
12:55 17.03.2015.

NANE BILIĆ je ljudina, dobrica, pametan i vrhunski trener!!! Ljubomorni ste, žao mi je bolesnici ljubomorni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije