Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE NJIHOV NOVAC'

Slaven Bilić ustao protiv pohlepe i dao podršku radničkoj klasi

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/6
20.10.2020.
u 14:01

- Nogomet nije polo ili golf. To nije moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. Nogomet je sport za mase i radničku klasu i svi bi ga trebali moći priuštiti - rekao je Bilić

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić sinoć je sa svojim WBA-om odigrao 0:0 protiv Burnleyja pa još uvijek čeka svoju prvu pobjedu u
Premiershipu.

Dvoboj dvije najlošije ekipe na ljestvici donio je dominaciju WBA, koji je promašio pregršt prilika, a prvu već u 3. minuti nije uspio realizirati Filip Krovinović, koji je zamijenjen u 65. minuti. To je bila i prva utakmica ove sezone koja je u engleskom prvenstvu završena bez golova. 

No, pozitivna je stvar što je to bio prvi put ove sezone da Bilićeva momčad nije primila gol u utakmici Premiershipa.

A Bilić se nakon utakmice osvrnuo na nezadovoljstvo navijača koji su morali platiti 14.95 (125 kuna) kako bi na TV-u mogli gledati
utakmicu. Navijači smatraju da su tvrtke koje imaju prava prijenosa pohlepne, a Bilić se slaže s njima.

- Nogomet nije polo ili golf. To nije moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. Nogomet je sport za mase i radničku klasu i svi bi ga trebali moći priuštiti - rekao je Bilić o navijačima koji zbog korone ne mogu na tribine nego utakmice moraju gledati na malim ekranima.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:02 20.10.2020.

E moj Biliću momčad ti je bez pobjede a ti se uvlačiš radničkoj klasi.Svoju trenersku nesposobnost prikrivaš kojekakvim nebulozama. Još par tekmi i dobila buš lagano nogicu kak si dobil svugdje a največa kad su te arapi zbanđali nakon parr mjeseci. Bil si i ostal najveća laža od trenera.

Avatar Joejordan
Joejordan
18:09 20.10.2020.

Daj šta ti pričaš slavena??otišao si u ligu koja najviše troši i pričaš o radničkoj klasi,pa hajde odreknu se onda svojih primanja gospon.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:34 20.10.2020.

Slaven Bilić ustao protiv balkanske domoljubne pohlepe i dao podršku radničkoj klasi Irske i Njemačke gdje se nalazi večina sposobnih, poštenih i radnih hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije