Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA I ŠKOTI
Povratak na članak

Slaven Bilić: U Celtic ili Rangerse išao bih pješke

Razgovor s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem na svojem je web-izdanju objavio škotski dnevnik Daily Record.

Komentari 3

AL
altec
15:23 29.05.2010.

Slaven Bilić:\" u Celtic ili Rangerse išao bih pješke, ali prvo moram preskočiti onaj jarak zvan Zlovenija! :-) Ajmo janezSuper Pacijent2010! Gjde si?

VL
OB
-obrisani-
18:21 29.05.2010.

Slaven Bilić: U JAR išao bih pješke da možemo ponovo igrati sa Engleskom. Nažalost nisam ja trenerski mag tipa Matjaž Kek i nemam u ekipe dečke koji vrlo malo sanjaju a vrlo pune trče i bore se ko lavovi..

VL
BL
Blender
02:31 30.05.2010.

Bilicu, evo ti moja poruka. Svida ti se posao koji sada radis jer ne moras pokazati rezultate. Napravi ti to u nekom klubu u evropi, letit ces van kroz prozor. Svaka cast tebi i deckima koji su igrali na SP u Francuskoj, ali imas li ti uopce obzira prema Hrvatima koji su zeljeli ovo svijetsko prvenstvo svim srcem i dusom, koje ti nazalost vise nemas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.