VRIJEDNI BODOVI

Bilić ponovno nadmudrio McClarena, West Ham došao do prve pobjede!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
14.09.2015.
u 22:59

Dimitri Payet zabio je oba pogotka u pobjedi 2:0 i zavio Newcastle u crno

Slaven Bilić ponovno je nadmudrio Stevea McClarena i pobijedio sa svojim West Hamom po prvi put na domaćem terenu. Pao je sa 2:0 posljednjeplasirani Newcastle i "čekičare" vinuo u nebesa - na peto mjesto prvenstvene ljestvice!

- Radujem se što ću vidjeti McLarena, bit će to prvi put da smo na suprotnim klupama od te utakmice u studenom 2007. Toga ćemo se susreta obojica sjećati, ali sa suprotnim emocijama. No, to nema utjecaja na naše današnje poslove - poručio je Bilić prije ove utakmice i ponovno izašao kao pobjednik.

Apsolutni heroj utakmice bio je Francuz Dimitri Payet jer zabio je oba pogotka (9., 48.) u vrlo čvrstoj i zanimljivoj utakmici, sa čak 31 pokušajem udarca na gol s obje strane. Od toga je 17 puta zapucao West Ham, a 14 Newcastle.

Trudile su se "svrake", tražili prostor i kraj ružne serije, ali nisu mogli protiv razigrane Bilićeve momčadi, željne prvog slavlja pred domaćom publikom i na legendarnom Upton Parku, kojeg napuštaju dogodine i sele na veći Olimpijski stadion.

Ostali su nakon ovog poraza gosti na svega dva boda u pet kola, a "čekičari" su na devet, ispred Liverpoola, Tottenhama i Chelseaja.

>> Bilić ponovo ide na McClarena: 'Nakon Wembleyja mi ga je bilo žao'

Komentara 15

L0
luena 01
23:11 14.09.2015.

Dobra utakmica i zasluzena pobjeda...Da se nasi reprezentativni baletani ovako bore za svaku loptu do kraja,u prosle dvje utakmice bi izasli sa sest bodova ne jednim...

LI
list68
07:39 15.09.2015.

Čovjek je briljirao u Turskoj, sada pobjeđuje sa West Hamom, jedino Mamiću nije valjao. Nije dopustio miješanje ovim spodobama u svoj posao. Kada je pritisak postao prevelik, morao je otići.

Avatar Made in Germany
Made in Germany
00:28 15.09.2015.

Bilic pase u taj klub. Odlicno je izabrao ovu momcad. Mogao bi cak, uz malo srece, West Ham plasirati u borbu za europski plasman. Sasvim lijepa prica. Cestitka Bilicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije