Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN PORAZ

Slaven Bilić se osramotio, izbacio ga je iz Kupa drugoligaš

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
11.02.2015.
u 22:41

Kayserispor je slavio s minimalnih 1:0.

Kayserispor je napravio iznenađenje u osmini finala turskog kupa i s minimalnih 1:0 izbacio vodeću momčad lige, Bešiktaš.

Bilićeva momčad tako se od natjecanja oprostila porazom kod drugoligaša koji je do pobjede stigao golom Tasdemira iz jedanaesterca u 39. minuti.

Bešiktaš je do kraja utakmice na sve načine tražio izjednačujući gol, ali domaćini su se odlično branili, a u samoj završnici čak i nesportskim potezima pa su u razdoblju od pet minuta dobili čak četiri žuta kartona.

>> Bilić se s Bešiktašom probio na vrh turskog prvenstva!

Komentara 7

B7
b7
07:54 12.02.2015.

Kako zloban naslov !

BA
balic
07:26 12.02.2015.

Brada Bilicu donosi srecu ,ovaj put se obrijao pa su izgubili..smjesno mi je citat osramotio se izgubio od drugoligasa Kayserispor, kad nasi izgube od amatera onda nije sramota,o cemu vi..?!

Avatar wakanda
wakanda
11:21 12.02.2015.

Zakaj je to sramota? U nogometu je sve moguce, a ovo je jos kup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije