Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi su, ali...

Bilić uvjerljivom pobjedom preuzeo vrh turske lige, a sada ga čeka najveći izazov!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
15.03.2015.
u 17:05

Već u sljedećem kolu Bilića očekujetežak izazov, igra protiv Fenera u gostima, a da stvar za njega bude još teža, tri kola prije kraja morat će u goste i Galatasarayu.

U 24. kolu turskog prvenstva Slaven Bilić sa svojim je Bešiktašem došao do nove pobjede. Na domaćem terenu pobijedio je Erciyesspor sa 5:1.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, Bilićeva momčad na odmor je otišla s vodstvom 3:0, a golove su zabili Tore, Ba i Sahan. Početkom nastavka Drenthe je vratio nadu gostima, ali su Pektemek i Ramon pred kraj susreta otklonili svaku sumnju u čistu i uvjerljivu pobjedu Bešiktaša.

Bilićeva momčad tako je ponovno samostalno preuzela vrh ljestvice i na najbolji mogući način iskoristila kiks Galatasaraya koji je jučer odigrao 2:2 protiv Basaksehira. Do kraja prvenstva ostalo je još deset kola, a Bešiktaš ima dva boda više od Galatasaraya, te četiri više od Fenerbahčea koji ima utakmicu manje.

A već u sljedećem kolu očekuje ga težak izazov, igra protiv Fenera u gostima, a da stvar za njega bude još teža, tri kola prije kraja morat će u goste i Galatasarayu. U prilog mu ne ide ni činjenica da u četvrtak još mora odigrati i jaku utakmicu Europske lige protiv Club Bruggea.

>>Slaven Bilić nije uspio izbjeći poraz u Belgiji, Hrvati se nisu baš naigrali

Komentara 3

CA
carpediem
18:53 15.03.2015.

Bravo Slaven sad se vidi da si Trener svjetske kalse samo tako i nastavi jer Besiktas nema toliku jaki Financijsku potporu kao Galatasary i Feberbache pa ih opet priskace i igra u Eurpskoj Ligi samo tako dalje i kad kovacii krenu graditi Karijeru po klubovima nemoj zaboraviti svoje obecanje da ces se vratiti opet i trenirati Hrvatsku Reprezentaciju ali tad sa mnogo vise iskustva i znanja i nadamo se da mamic tada nece upravljati Hrvatskom reprezentacijom i Hrvtaskim Nogometom.

EM
Emergo
19:09 15.03.2015.

Postovani Carpediem, U potpunosti podrzavam Vas komentar. Bilic je top trener.I treba se vratiti reprezentaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije