Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaludio Engleze
Povratak na članak

Slaven Bilić postao hit na Otoku, posjetio ga i princ William

Hrvatski trener već je osvojio srca WBA-ovih navijača koji vjeruju u povratak u elitni razred

Komentari 8

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:00 28.11.2019.

Bravo Bilicu, Samsone koji crpi snagu iz svoje pomno uzgajane bradurine.

VL
HL
HV_LAKI102
18:36 28.11.2019.

Pokojni Isus je na svom kriznom putu tri puta upado i opet ustajao a Bogami ni nas Slaven se neda.

VL
Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
18:02 28.11.2019.

Biliiiiiiiiiiiiić! Good luck!

VL
PR
prajdali100
17:50 28.11.2019.

Drago mi je zbog Slavena.Bravo.

VL
Avatar dzambo
dzambo
17:31 28.11.2019.

Bilic je ok....taj nikad nije ima neke ''super'' igrace ka ovi nazovi mo ih ''veliki treneri'' koji vode ove klubove protiv R.Madrida...Barce...Liverpoola...Bayerna....Parisa...Juventusa...i slicnih klubova...da ti treneri treniraju ove manje klubove TEK ONDA bi se vidjelo njihovo znanje....jer puno je lakse kad imas Ronalda...Mesija..Lewandovskog i slicne, takvi treneri i netrabaju neko znanje i taktiku jer ovi igraci to vec znaju i bez trenera odigrat AL TESKO je kad nemas takve igrace e onda treba takav trener da nesto napravi sa takvim klubom i ako neide mu daju mu otkaz a u ekipi ima ili kupili mu igrace iz trecih kategorija i daju mu otkaz sto nije igra ravnopravno protiv Elitskih klubova Europe....daj jednom treneru Citija WBA pa da vidis onda sta ce napravit sa svojim znanjem...ne puno jer NEMA MATERIJALA u vidu igraca da odigraju akcije, taktiku,i slicno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.