Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK
Povratak na članak

Slaven Bilić odgovorio na pitanje vraća li se u Hajduk: 'Sad mi već fali posao...'

- Odmorio sam se, odmor je potreban, ali sad mi već fali posao. Nešto se vrti, gledam, želim se vratiti treniranju, ali neću srljati. Sad sam u situaciji da mogu pričekati, prihvatiti nešto pravo što se nudi.

Komentari 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:16 23.09.2022.

Slaven Bilić odgovorio na pitanje vraća li se u Hajduk: 'Sad mi već fali posao ali ne onaj kojega vodi ulica, u kojemu ču biti zacementiran u borbi za najviše drugo mjestu, smenjivan več posle mjesec dana i popljuvan ii izvrijeđan jer neću metnuti na teren nekog polovnog igračića kojega treba hitno prodati da se klub spasi"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.