Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Slaven Bilić neuspješno pokušao dovesti čak 31 napadača!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
07.01.2017.
u 00:24

Bilićeva očajnička potraga brižno je dokumentirana u engleskim medijima koji su mu nabrojali ravno 31 napadača kojem je poslao ponudu, ali nitko ne želi doći

Celticov napadač Moussa Dembele na listi je želja Slavena Bilića, West Ham će uskoro i službeno ponuditi oko 23 milijuna eura za 20-godišnjeg Francuza.

Celticov napadač pridružit će se tako podužem popisu špica koje je bivši hrvatski izbornik pokušao dovući u West Ham u posljednjih godinu dana.

Njegova očajnička potraga brižno je dokumentirana u engleskim medijima koji su mu nabrojali ravno 31 napadača kojem je poslao ponudu, ali nitko ne želi doći.

Među željama bili su i Mandžukić, Benteke, Rashford, Martial, Bacca, Tevez, Walcott, Gignac, Gomez...

>>Rijeka napravila sjajan posao, otkriveno koliko dobiva za Mitrovića!

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:46 07.01.2017.

Nitko neće da mu luzer I neznalica pametuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije