Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BILIĆ:

Napravili smo sve što smo željeli, Nikica Jelavić nam donosi kvalitetu

Slaven Bilić
Press Association/PIXSELL
03.09.2015.
u 19:10

'Od samog početka smo znali što smo htjeli, nismo samo željeli povećati broj igrača.'

West Ham je u ljetnom prijelaznom roku doveo dosta nogometaša i srušio rekord kluba po pitanju potrošnje. Doveli su Payeta, Ogbonnu, Obianga, a u samoj završnici Jelavića, Songa, Mosesa i Antonija.

- Transferi su samo izgledali kaotično posljednjih dana, ali sve smo dogovorili ranije pa smo čekali papire, a do nekih nismo niti mogli doći do pred sam kraj. Sve u svemu, napravili smo sve što smo željeli - rekao je Slaven Bilić za službenu klupsku stranicu pa dodao:

- Od samog početka smo znali što smo htjeli, nismo samo željeli povećati broj igrača nego dovesti kvalitetu. Od svih njih imamo velika očekivanja, zato su i dovedeni.

Nikica Jelavić je četiri godine surađivao s Bilićem u hrvatskoj reprezentaciji.

- On je sjajan trener i sjajan čovjek, oduševljen sam što ću opet raditi s njim. Došao sam u pravom trenutku jer je reprezentativna stanka pa da se smjestim prije utakmice s Newcastleom. No neće biti problem prilagoditi se jer poznajem većinu suigrača, igrao sam u prošlosti protiv njih. Protiv Liverpoola je West Ham pokazao da ove sezone može napraviti veliki korak naprijed.

>> Slaven Bilić 'igrao na sigurno' i doveo Nikicu Jelavića u West Ham

Komentara 3

MU
muh
20:25 03.09.2015.

Jelavić opet če ispasti.

DE
derin
20:42 03.09.2015.

Slavene, vrati se i povedi nas na euro!

HA
hajduk1966
22:24 03.09.2015.

Ajde dodji,pomozi Niko se izgubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije